Kursseille ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet

Koulutuksiin ilmoittaudutaan viimeistään koulutuksen kuvauksessa mainittuna  päivämääränä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai Luottokunnan verkkomaksuna, ellei koulutuksen kuvauksessa toisin mainita. Luottokunnan korttien yhteydessä on hyvä muistaa, että kortin numero tulee syöttää ilman välilyöntejä.

Joissakin laajemmissa koulutuksissa tai opintokokonaisuuksissa koulutus laskutetaan erissä. Tällöin ilmoitamme laskutustiedot koulutuksen kuvauksessa.

Ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän verkkomaksun sijasta työnantaja tai muu taho voi maksaa osallistumismaksun, jolloin kesäyliopisto laskuttaa sen. Tällöin täytetään maksajan tiedot Yrityslaskutus -kohtaan.

Maksumuistutuksista perimme 5 € huomautuslisän.

Jos koulutus on täynnä, on mahdollista ilmoittautua varasijalle. Jos koulutuksesta vapautuu paikkoja, olemme yhteydessä varasijalle ilmoittautuneisiin henkilöihin sähköpostitse ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalle ilmoittautuneet maksavat osallistumismaksun laskulla tai muulla ohjeistetulla tavalla vasta, jos koulutuksesta vapautuu paikka ja varasijalle jäänyt henkilö päättää ottaa paikan vastaan.

Saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi. Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa, soita puh. (03) 223 8433 tai lähetä sähköpostia toimisto@tampereenkesayliopisto.fi.

Huom! Lukioyhteistyösopimuksen piiriin kuuluvan oppilaitoksen opiskelija voi saada opinto-oikeuden maksutta, jos oman oppilaitoksen rehtori hyväksyy ilmoittautumisen. Ilmoittautumiset viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojakson alkua Korota-tarjottimen kautta: http://korota.blogit.tampere.fi/.

Muutokset mahdollisia

Tampereen kesäyliopisto pidättää itselleen oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Koulutuksen toteutuminen varmistuu yleensä ilmoittautumisajan (mainittu kunkin koulutuksen kohdalla) päätyttyä. Ennen koulutuksen alkamista lähetämme ilmoittautuneille joko kutsun koulutukseen tai ilmoituksen kurssin peruuntumisesta. On myös mahdollista, että koulutukselle ilmoitetaan uusi ajankohta.

Opiskeluoikeus

Kesäyliopiston opetus on kaikille avointa ja ympärivuotista. Mikäli koulutukseen sisältyy alkukuulustelu tai muita rajoituksia (esim. haku), niistä mainitaan aina koulutuksen tiedoissa erikseen. Jos osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, opiskelijat kutsutaan koulutukseen yleensä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen, opintojakson tai opintokokonaisuuden opintomaksu ei ole sidoksissa opintosuorituksiin, vaan se on maksu määräaikaisesta ja rajatusta opinto-oikeudesta. Yksittäisen opintokokonaisuuden, opintojakson tai koulutuksen maksu oikeuttaa siis osallistumaan tiettyyn aikaan järjestettäviin opintoihin, eikä sitä voi automaattisesti siirtää esimerkiksi toiseen ryhmään. Kesällä alkavien avoimen yliopisto-opetuksen opintokokonaisuuksien opinto-oikeus on yleensä voimassa kalenterivuoden loppuun. Kertaalleen maksetulla osallistumismaksulla ei voi siis jatkaa opintoja tai suorittaa niitä uudelleen seuraavana vuonna. Syksyllä alkavien, yleensä koko lukuvuoden kestävien opintojen maksu kattaa ko. opintokokonaisuuden, mutta ei sisällä mahdollisuutta jatkaa tai täydentää esim. rästiin jääneitä opintoja myöhemmin.

 Opiskelija arvioi itse mahdollisuutensa selviytyä opinnoista ja vastaa siitä, että hänellä on mahdolliset edeltävät opinnot suoritettuina ennen koulutukseen ilmoittautumista.

Erityisjärjestelyjä tarvitsevat opiskelijat

Jos tarvitset erityisjärjestelyjä esimerkiksi sairauden tai vamman takia, ota hyvissä ajoin yhteyttä toimistomme henkilökuntaan. Autamme järjestelyissä mahdollisuuksien mukaan.