Kursseille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssiesittelyssä mainittuun päivämäärään mennessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai Luottokunnan verkkomaksuna, ellei kurssikuvauksessa toisin mainita. Luottokunnan korttien yhteydessä on hyvä muistaa, että kortin numero tulee syöttää ilman välilyöntejä. Jos kurssi on täynnä, on mahdollista ilmoittautua varasijalle. Tällöin kurssimaksu maksetaan laskulla vasta sitten, jos kurssilta vapautuu paikka ja varasijalle jäänyt henkilö päättää ottaa paikan vastaan. Joissakin laajemmissa koulutuksissa tai opintokokonaisuuksissa koulutus laskutetaan erissä. Tällöin ilmoitamme laskutustiedot kurssin kuvauksessa.

Saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi. Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän verkkomaksun sijasta työnantaja tai muu taho voi maksaa kurssimaksun, jolloin kesäyliopisto laskuttaa sen. Tällöin täytetään maksajan tiedot Yrityslaskutus -kohtaan.

Maksumuistutuksista perimme 5 € huomautuslisän. 

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa, soita puh. (03) 223 8433 tai lähetä sähköpostia toimisto@tampereenkesayliopisto.fi.

Huom! Lukioyhteistyösopimuksen piiriin kuuluvan oppilaitoksen opiskelija voi saada opinto-oikeuden maksutta, jos oman oppilaitoksen rehtori hyväksyy ilmoittautumisen. Ilmoittautumiset viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojakson alkua Korota-tarjottimen kautta: http://korota.blogit.tampere.fi/.

Muutokset mahdollisia

Kurssien toteutuminen tiedetään varmuudella vasta kun ilmoittautumisaika (mainittu kunkin kurssin kohdalla) on päättynyt. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (yleensä seuraava arkipäivä), ilmoittautuneille lähetetään joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. On myös mahdollista, että kurssille sovitaan uusi ajankohta.

Opiskeluoikeus

Kesäyliopiston opetus on kaikille avointa ja ympärivuotista. Mikäli koulutukseen sisältyy alkukuulustelu tai muita rajoituksia (esim. haku), niistä mainitaan aina kurssitiedoissa erikseen. Jos osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, opiskelijat kutsutaan koulutukseen yleensä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin, opintojakson tai opintokokonaisuuden opintomaksu ei ole sidoksissa opintosuorituksiin, vaan se on maksu määräaikaisesta ja rajatusta opinto-oikeudesta. Yksittäisen opintokokonaisuuden, opintojakson tai kurssin maksu oikeuttaa siis osallistumaan tiettyyn aikaan järjestettäviin opintoihin, eikä sitä voi automaattisesti siirtää esimerkiksi toiseen ryhmään. Kesällä alkavien avoimen yliopisto-opetuksen opintokokonaisuuksien opinto-oikeus on yleensä voimassa kalenterivuoden loppuun. Kertaalleen maksetulla opintomaksulla ei voi siis jatkaa opintoja tai suorittaa niitä uudelleen seuraavana vuonna. Syksyllä alkavien, yleensä koko lukuvuoden kestävien opintojen maksu kattaa ko. opintokokonaisuuden, mutta ei sisällä mahdollisuutta jatkaa tai täydentää esim. rästiin jääneitä opintoja myöhemmin.

Erityisjärjestelyjä tarvitsevat opiskelijat

Jos tarvitset erityisjärjestelyjä esimerkiksi sairauden tai vamman takia, ota hyvissä ajoin yhteyttä toimistomme henkilökuntaan. Autamme järjestelyissä mahdollisuuksien mukaan.