Koulutuksia osaajille

monien mahdollisuuksien kesäyliopistossa!

Kaikille avoin. Ympäri vuoden.

Tampereen kesäyliopisto järjestää monipuolisesti koulutuksia, joiden avulla eri alojen ammattilaiset voivat pitää osaamisensa ajan tasalla alati muuttuvassa työelämässä. Mahdollisuuksia on monia: tarjonnasta löytyy niin lyhyitä täsmäkoulutuksia kuin laajempia koulutuskokonaisuuksia, joissa aiheeseen perehdytään pintaa syvemmältä. Erilaisten täydennyskoulutusten lisäksi Tampereen kesäyliopistossa voi suorittaa avoimia korkeakouluopintoja koko Suomesta sekä kielikursseja useissa kielissä. Kesäyliopistossa voi opiskella ympäri vuoden joustavasti työn ohella, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki aiemmasta koulutustausta riippumatta.

Mikäli tarjonnastamme ei löydy valmiina tarpeitanne vastaava koulutusta, voimme räätälöidä juuri teidän organisaatiollenne sopivan kokonaisuuden. Kysy lisää!

Ammatilliset täydennyskoulutukset

Työyhteisöt, työhyvinvointi ja johtaminen

Koulutuksia, jotka liittyvät yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvointiin, johtamiseen ja asiantuntijatyöhön.

Markkinointi ja viestintä

Pääasiassa lyhyitä täsmäkoulutuksia ajankohtaisista digimarkkinoinnin ja viestinnän ilmiöistä. Koulutukset ovat työpajatyyppisiä, joten niissä päästään heti kokeilemaan opittuja asioita käytännössä.

Sosiaali- ja terveysala

Laaja-alaisia ja käytännönläheisiä koulutuksia, jotka on suunnattu ihmisläheisissä ammateissa työskenteleville. Koulutusten tavoitteena on antaa tietoa ja menetelmiä hyödynnettäväksi erilaisissa toimintaympäristöissä.

Kasvatusala

Monipuolisesti koulutuksia kasvatus-, opetus- ja ohjausalojen ammattilaisille eri tilanteisiin.

Kielikurssit

Kielitaitoa tarvitaan työelämässä, ja sen avulla voit erottautua työnhaussa. Kielten opiskelu kehittää myös opiskelutaitoja, ajattelua ja muistia.

Järjestämme kielikursseja alkeista jatko-opintoihin ympäri vuoden!

Avoimet yliopisto-opinnot

Avoimen yliopisto-opetuksen puolelta löydät monia kiinnostavia työelämään soveltuvia opintoja niin yksittäisinä opintojaksoina kuin laajempina kokonaisuuksina.

Suosittuja ovat esimerkiksi Vaasan yliopiston opetussuunnitelman mukaiset kauppatieteiden ja viestinnän opinnot, Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelman mukaiset erityispedagogiikan opinnot sekä Lapin yliopiston opetussuunnitelman mukaiset palvelumuotoilun opinnot.

Räätälöidyt koulutukset

Vastaamme mielellämme erilaisten työyhteisöjen osaamisen kehittämistarpeisiin. Kesäyliopistolla on vuosien osaaminen tilauskoulutusten järjestäjänä sekä laaja kouluttajaverkosto, jota voimme hyödyntää teidän henkilöstönne kouluttamiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin rakennetaan teidän näköisenne kokonaisuus!

Mikko Mattila

Mikko Mattila

Projektipäällikkö

050 443 3878
mikko.mattila(at)tampereenkesayliopisto.fi

Opiskelijoiden ja kouluttajien tarinoita Tampereen kesäyliopistosta

Keinoja perheiden tukemiseen uniasioissa

Lapsi heräilee usein öisin, ja nukkumaanmeno viivästyy iltaisin. Sinulta kysytään neuvoja, kun perheen voimavarat ovat jo vähissä. Kuulostaako tutulta? Lapsiperheiden parissa työskentelevät kohtaavat tällaisia tilanteita varsin usein, tietyissä ammateissa jopa...

Kielten opiskelu antaa innostusta työhön ja elämään

Tiina Pelttari opiskelee kesäyliopistossa ranskan kieltä kerran viikossa, 3 oppituntia kerrallaan. Alkuun mietitytti, riittääkö oma osaaminen kurssille.   ”Mietin vähän alkuun sitä, että onko taso liian korkealla ja että pääsenkö siihen mukaan. Mutta kyllä se hyvin...