Opettajalle - Tampereen kesayliopisto

Opettajalle

 

Opettajalle-osiosta löydät tietoa asioista, jotka voivat tulla vastaan meillä opettaessasi.

Suunnittelijat ja kurssisihteerit ovat tukenasi koko koulutuksen ajan, suunnittelusta koulutuksen päättymiseen saakka. Voit aina olla yhteydessä meihin.

Opettaminen

Osiosta löydät tietoa läsnäolovaatimuksista ja läsnäolojen seuraamisesta, tietoturvasta ja tietosuojasta, ohjeita hätä- ja vaaratilanteisiin, tietoa palautelomakkeista ja todistuksista sekä muista koulutuksen aikana muistettavista asioista.

Opetustilat ja -välineet

Tietoa opetustiloista ja välineistä: koulutustilat ja niiden varustus, avaimet, kopiointi, Moodle, opettajankoneiden kirjautumistunnukset jne.

Aikataulumuutokset ja sairastuminen

Miten toimin jos kurssin aikatauluun tarvitsee tehdä muutoksia? Entä jos sairastun äkillisesti enkä pysty opettamaan?

Maksettavat korvaukset ja verokortti

Tietoa maksettavista korvauksista ja muista vastaavista asioista.

Opiskelijan opas

Opiskelijan voi käytännön asioissa aina ohjata ottamaan yhteyttä toimistoomme tai koulutuksen/kurssin vastuuhenkilöihin. Nettisivujemme Opiskelijalle-osiosta löytyy myös hyödyllistä tietoa meillä opiskeluun liittyen.

Osallistuminen kesäyliopiston järjestämiin koulutuksiin

1.8.2022 alkaen Tampereen kesäyliopiston kouluttajat voivat saada 50 % alennuksen avoimista yliopisto-opinnoista ja korkeakoulujen vaatimusten mukaisista opinnoista sekä kieliopinnoista, mikäli opinnot ovat toteutumassa ja paikkoja jää avoimeksi. Mahdollisen avoimen korkeakoulun rekisteröinti- tai opiskelijamaksun osallistuja maksaa itse.

Saat tarkempia tietoja kesäyliopiston henkilökunnalta. Ota yhteyttä kesäyliopistoon ennen koulutukseen ilmoittautumista.