Markkinointi ja viestintä

Blogikirjoittaminen

Pe-la 20.-21.3.2020 klo 10-16

Blogikirjoittamisen koulutuksessa tutustutaan yleisimpiin blogipohjiin WordPressiin ja Bloggeriin ja perustetaan oma blogi jommallekummalle pohjalle. Vertaillaan omaa blogia muihin vastaaviin blogeihin ja etsitään omanlainen henkilöbrändi. Käymme lyhyesti läpi henkilöbrändäyksen periaatteita ja erilaisia tapoja brändätä blogissa itseään muutaman julkkisesimerkin avulla. Kirjoitamme ensimmäisen postauksen.

Koulutus on tarkoitettu kaikille blogin perustamisesta kiinnostuneille. Kurssi sopii esimerkiksi heille, jotka haluavat kirjoittaa omasta erityisalastaan tai harrastuksestaan, tai haluavat piristää organisaationsa, yrityksensä, järjestönsä tms. viestintää blogilla.

Kouluttaja

VTM, FM, medianomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja Rita Dahl

Rita on opiskellut pääaineinaan valtio-oppia, journalismia ja yleistä kirjallisuustiedettä ja viestintä on ollut hänen sivuaineensa. Vapaana toimittajana hän on toiminut 20 vuoden ajan. Toimittajan taitojaan hän on päivittänyt viime vuosina hankkimalla radio- ja tv-toimittajan valmiudet. Hän on koordinoinut mittavia monikulttuurisia projekteja, joiden viestinnästä hän on vastannut tuloksekkaasti. Syksyllä 2019 Rita on valmistunut myös viestinnän asiantuntijaksi.

Lisäksi hän on kirjailija ja tietokirjailija, joka on julkaissut mm. viisi matkakirjaa sekä sananvapautta ja Suomen kaivoksia ja kaivospolitiikkaa käsittelevät tietokirjat. Tulevan tietokirjan aihe on maahanmuutto Suomessa ja hiukan Euroopassakin. 

Rita on tehnyt myös toimittaja-tiedottaja ja viestinnän asiantuntijan tehtäviä toimituksessa ja viestintätoimistossa.  Hänellä on näkökulmaa tiedottamiseen ja PR:ään niin ihmisoikeusnäkökulmasta kuin yritys- tai markkinointiviestintäperspektiivistäkin.

  
Rita Dahl, VTM, FM, kirjailija
Paikkoja vapaana
20.3.2020 - 21.3.2020
Ilmoittautuminen alkaa
30.9.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
5.3.2020
Osallistumismaksu 140,00