Verkko-opintoja Tampereen kesäyliopistossa!

Tiesithän, että Tampereen kesäyliopistossa voit opiskella verkko-opintoja ympäri vuoden? Tarjontamme päivittyy jatkuvasti. Tähän alle on poimittu ajankohtaiset verkkokoulutuksemme.

Lue lisätiedot alta ja ilmoittaudu pian!

Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutus 30 op

Erittäin suosittu ja Suomen laajin positiivisen psykologian verkkokoulutus pyörii verkossa ympäri vuoden!  Koulutus pohjautuu positiivisen psykologian tieteeseen ja sen rinnalla kulkee oma prosessisi, eli pääset testaamaan koulutuksesta saamiasi työkaluja ja oppeja ensin itse. Opiskelijoiden mukaan tämä yhdistelmä on ollut yksi koulutuksen vahvuuksista. Verkkoversio sopii erityisesti sinulle, joka haluat esimerkiksi elämäntilanteesi vuoksi käydä koulutuksen omaan tahtiin, paikasta riippumatta.

Seuraavat koulutukset:

1.4.2020–30.11.2020
1.9.2020–27.4.2021

Organisaatio-käyttäytyminen I (7 op) – JOHT2029 

Kurssilla tarkastellaan organisaatiokäyttäytymisen kenttää erityisesti yksilön näkökulmasta. Näitä yksilötason tekijöitä ovat: arvot ja asenteet, tunteet ja tunneäly, temperamentti ja persoonallisuus, kyvykkyys, motivaatio, havainnointi, sekä yksilön oppiminen ja urakehitys. Kurssilla käsitellään myös yksilön toimintaa osana ryhmää.

Alkaen 1.4., mukaan voi ilmoittautua koko kevään ajan.

Myynnin johtaminen ja henkilökohtainen myyntityö (5 op) – MARK2041

Kurssi perehdyttää opiskelijan palvelukeskeisen myynnin ja strategisten asiakasverkostojen hallinnan tehtäväkenttiin, haasteisiin ja käytäntöihin eri toimialoilla B2C ja B2B konteksteissa. Kurssin suoritettuaan opiskelija osaa hahmottaa myynnin muuttuvaa tehtäväkenttää ja muutoksen ajureita, osaa suunnitella asiakastietoon ja yrityksen ydinresursseihin ja -kyvykkyyksiin perustuvan myyntiohjelman, osaa myynnin automaation ja asiakasverkostojen hallinnan perusteet, ymmärtää ratkaisu- ja järjestelmämyynnin erityisluonteen, keskeiset haasteet ja peruskäytännöt sekä osaa soveltaa henkilökohtaisen myyntityön prosessia käytännössä.

Alkaen 20.4.2020

Kielikurssit

Meillä voit opiskella myös kieliä verkossa! Tarjolla on sekä yliopistotasoisia kielikursseja että harrastuskursseja.

Matkailupuolaa alkeista lähtien

Ruotsin kielen valmentava kurssi – KKRUPRE2

Ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen viestintä, kurssi 1

 

Mainosta Facebookissa ja Instagramissa -koulutuspäivä 20.4.2020

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan Facebook ja Instagram –mainonnan, sekä niille jotka ovat jo vähän tehneet mainontaa. Päivän aikana käydään perusteellisesti läpi viimeaikaisimmat tiedot Facebook ja Instagram -mainonnan perusteista ja parhaista käytännöistä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Sinustako hallintotieteilijä 2 op

Ilmaisella kurkistuskurssilla tutustutaan Vaasan yliopiston hallintotieteiden opintosuuntiin (aluetiede, julkisjohtaminen, julkisoikeus sekä sosiaali- ja terveyshallintotiede). Käytännönläheisen sisällön kautta esitellään hallintotieteiden tutkimuksen ja koulutuksen ydinalueita. Kurssi on suoritettavissa omaan tahtiin 15.5.2020 saakka.

Ilmoittaudu

Tutustu viestintätieteisiin 2 op

Kurssi on johdantokurssitasoinen kokonaisuus viestintätieteiden opiskelusta. Kurssi antaa opiskelijalle perusvalmiudet viestintätieteiden opiskeluun ja esittelee Vaasan yliopistossa opetettavia viestintätieteiden aihepiirejä (mm. työelämäviestintä, digitaalinen viestintä, organisaatioviestintä, tekninen viestintä, pelitutkimus). Kurssi on maksuton ja on suoritettavissa omaan tahtiin 15.5.2020 saakka.

Ilmoittaudu

Tutustu kauppatieteisiin 3 op

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään, mitä kauppatieteet ovat ja millaisia teemoja kauppatieteissä käsitellään. Kurssilla perehdyt taloustieteen, johtamisen, laskentatoimen ja rahoituksen, markkinoinnin, kansainvälisen liiketoiminnan ja talousoikeuden oppiaineiden peruskäsitteisiin, tehtäväkenttiin ja aihealueisiin. Kurssilla tutustut konkreettisten ja käytännönläheisten esimerkkien kautta yrityksen toimintaan yhteiskunnan ja talouden näkökulmasta. Kurssi on maksuton ja suoritettavissa omaan tahtiin 15.5.2020 saakka.

Ilmoittaudu

Reaaliaineiden kertauskurssit abiturienteille

Yhteiskuntaopin kertauskurssi abiturienteille alk. 3.8.2020 verkossa

Historian kertauskurssi abiturienteille alk. 4.8.2020 verkossa