Englanti

Englanti: Advanced English Grammar and Listening Skills (verkkokurssi, taso B1-B2)

Ajankohta

29.1.–16.4.2019 verkkokurssi (ei lähiopetusta)
Ei työskentelyä viikolla 9.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu englannin peruskieliopin hallitseville. Taitotaso B1–B2 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Sisältö

Kurssilla syvennetään englannin kielioppitaitoja ja tehdään rakenteista lyhyitä kuuntelutehtäviä. Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit, paljoussanat ja lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon.

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan tarkistettavaksi omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee:

  • Internet-yhteyden
  • selaimen (suositus: Mozilla Firefox tai Edge) ja
  • perustaidot tietokoneen käytöstä.

Kurssille osallistuvien nimi ja sähköpostiosoite luovutetaan kouluttajalle. Kouluttaja lähettää verkkoympäristön käyttäjätunnuksen sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Aikaisen ilmoittautujan etu 16.12.2018 asti

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 16.12. ja maksa kurssimaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna, niin saat aikaisen ilmoittautujan edun 10 euroa (huomioitu hinnassa)!

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Maarit Pönkänen
Paikkoja vapaana
29.1.2019 - 16.4.2019
Ilmoittautuminen alkaa
1.11.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
28.1.2019
Osallistumismaksu 95,00

Lue lisää