Englanti

Englanti: Brush Up Your English Speaking and Listening Skills (verkkokurssi, taso A2-B1)

Ajankohta

30.1.–17.4.2019 verkkokurssi (ei lähiopetusta)
Ei työskentelyä viikolla 9.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat harjoitella englannin kielellä kommunikointia eri tilanteissa. Taitotaso A2–B1 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Sisältö

Kurssilla harjoitellaan arkipäivään ja matkailuun liittyviä keskustelutilanteita sekä tehdään niihin liittyviä kuunteluharjoituksia ja tuotetaan omaa puhetta. Kurssin aiheet: tervehdykset, esittelytilanteet, small talk, mielipiteen ilmaiseminen, puhelimessa asiointi, varausten tekeminen eri tilanteissa (mm. hotelli, ravintola, lentoliput), lentokentän tilanteet, ravintolassa tilaaminen, ostosten tekeminen, tien neuvominen ja kysyminen, lääkärissäkäynti.

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan suullinen ja myös kirjallisesti tehtävä harjoitustehtävä, josta saa henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee:

  • Internet-yhteyden
  • selaimen (suositus: Mozilla Firefox tai Edge)
  • kuulokkeet mikrofonilla ja
  • perustaidot tietokoneen käytöstä.

Kurssille osallistuvien nimi ja sähköpostiosoite luovutetaan kouluttajalle. Kouluttaja lähettää verkkoympäristön käyttäjätunnuksen sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Aikaisen ilmoittautujan etu 16.12.2018 asti

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 16.12. ja maksa kurssimaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna, niin saat aikaisen ilmoittautujan edun 10 euroa (huomioitu hinnassa)!

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Maarit Pönkänen
Paikkoja vapaana
30.1.2019 - 17.4.2019
Ilmoittautuminen alkaa
1.11.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
30.1.2019
Osallistumismaksu 95,00

Lue lisää