Terveys, liikunta ja hyvinvointi

Mind-Body Bridging (MBB), vaihe 1

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen mielenterveysseuran kanssa.

Mielen ja kehon yhteyttä vahvistamaan? Helppo ja tehokas MBB-menetelmä sopii oman hyvinvoinnin vahvistamiseen itsehoito- ja stressinpurkumenetelmäksi.

Ajankohta

Koulutus järjestetään 30.-31.3. ja 23.4.2020 klo 9-16. Koulutukseen kuuluun 3 koulutuspäivää (2+1 päivää). Koulutus toteutetaan kesäyliopiston koulutustiloissa Tampereella.

Hinta

Koulutuksen hinta on 720 €. Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisen, syötä kohtaan yrityslaskutus työnantajalaskutustiedot.

Kenelle kurssi sopii

Koulutus on suunnattu kaikille stressinhallinnan ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille.

MBB-menetelmä soveltuu myös ammattikäyttöön sosiaali- ja terveydenalan asiakastyössä.  Menetelmällä on saatu vakuuttavia tutkimustuloksia muun muassa masennuksen, ahdistuneisuuden, riippuvuuksien, traumaperäisten häiriöiden, aggressioiden, unihäiriöiden ja kivunhallinnan hoidossa.

MBB-menetelmässä on kolme vaihetta.

Sisältökuvaus

Mieli-keho yhteyttä vahvistava MBB-menetelmä tarjoaa välineitä tiedostaa omia ajatuksia silloin, kun niiden ylivalta aiheuttaa kielteisiä tunnekokemuksia ja kehollisia stressireaktioita. MBB on näyttöön perustuva, nopea ja tehokas terapeuttinen menetelmä, joka on kehitetty psykiatrien, lääkäreiden, psykologien ja tutkijoiden välisenä yhteistyönä.

MBB:tä voidaan turvallisesti käyttää oman hyvinvoinnin vahvistamiseen itsehoito- ja stressinpurkumenetelmänä. Se auttaa mm. käsittelemään kielteisiä ajatuksia, hiljentämään ahdistuneisuutta aiheuttamia vaatimuksia ja päästämään irti ongelmallisista tunteista. Stressinlievitys- ja voimaantumisharjoitusten avulla yliaktiivinen mieli saadaan rauhoittumaan, yhteys omiin voimavaroihin palautumaan ja toimintakyky säilymään hyvänä stressaavissakin tilanteissa. Menetelmän harjoituksia voidaan hyödyntää arjessa ilman, että siihen tarvitsee varata erillistä vetäytymisaikaa tai paikkaa.

Kouluttajana toimii

Kouluttajana toimii psykologi, psykoterapeutti VET ja MBB-kouluttaja Hanna Rauanheimo

 

  
Opettajatieto puuttuu
Paikkoja vapaana
30.3.2020 - 23.4.2020
Ilmoittautuminen alkaa
14.8.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
16.3.2020
Osallistumismaksu 720,00