Yleisöluennot

Nollahukka: Kohti kestävämpää huomista – Yleisöluento 4.2.

Ilmainen yleisöluento!

Nollahukka: Kohti kestävämpää huomista – Ilmainen yleisöluento tiistaina 4.2.2020 klo 17.00 – 18.30

 

Esittely

Otso Sillanaukee (KTK) on Nollahukka-blogin perustaja ja kestävän elämäntyylin vaikuttaja, jonka vuoden 2018 kaikki sekajätteet mahtuivat 0,5l hillopurkkiin. Hänen esikoiskirjansa Zero Waste – jäähyväiset jätteille (Kustantamo S&S) on käytännönläheinen opas kestävämpään elämäntyyliin. Hän käsittelee kestävään ja roskattomaan elämäntyyliin ja hyvinvointiin liittyviä aiheita blogissaan ja Nollahukka Instagram-kanavallaan.

 

Luennon aihe

Luennolla Otso esittelee käytännönläheisten vinkkien kautta Nollahukka-ajattelutapaa ja miten sitä noudattamalla yksilö voi pienentää negatiivista ympäristövaikutustaan. Otso kertoo oman tarinansa kautta, miten elämällä Nollahukka-elämää ja pyrkimällä minimoimaan oman hiilijalanjäljen voi itse asiassa saada lisää aikaa arkeen, parantaa terveyttään ja taloudellista tilannettaan, sekä löytää merkitystä elämään. Luennolla käsitellään myös Nollahukka-ajattelun vaikutuksia kuluttamiseen ja yhteiskunnan muutokseen. Yleisökysymyksille ja keskustelulle on aikaa.

 

Kaikille avoin ilmaisluento pidetään Tampereella tiistaina 4.2.2020 kello 17.00 – 18.30. Luento pidetään Tampereen yliopiston keskustakampuksen Päätalon luentosalissa A1

 

Ilmoittautuminen

Yleisöluennolle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (vihreä painike). Luento on maksuton.

Paikkoja on rajattu määrä, ilmoittaudu siis pian!

  
Otso Sillanaukee (KTK)
Paikkoja vapaana
4.2.2020 - 4.2.2020
Ilmoittautuminen alkaa
15.10.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
3.2.2020
Osallistumismaksu 0,00