Sosiaali- ja terveysala

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet - erilliset työnohjauspäivät

Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot

Siria ja kesäyliopistot haluavat kehittää koulutuksiaan jatkuvasti ja vastata ketterästi niihin haasteisiin, joita lyhytterapeutit työssään kohtaavat. Siten lyhytterapeuttikoulutusta on päätetty laajentaa 50 opintopisteeseen lisäämällä työnohjausta ja asiakastyön tunteja.

 

Lyhytterapeuttikoulutuksen opintopisteiden laajenemisen vuoksi olemme nyt murroskohdassa, jossa meillä on meneillään kahdenlaajuisia ohjelmia. Haluamme tarjota kaikille opiskelijoille mahdollisuuden päivittää koulutuksensa 50 opintopisteeseen. Teemme sen tarjoamalla erillisiä eri kaupungeissa toteutettavia työnohjaus-/workshop-päiviä, joissa vetäjänä on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja. Jokaiseen päivään opiskelija tuo vähintään 10h dokumentoitua asiakastyöskentelyään ja valmistautuu omalta osaltaan pohtimaan omaa ammatillista työskentelyään kehittävässä hengessä. Päiviin voidaan soveltuvin osin ottaa myös jokin koulutuksellinen erityisteema opiskelijoiden toiveiden mukaisesti. Kustakin päivästä (8h lähiopetusta/työnohjausta, 10h ennakkoon tehtyä asiakastyötä, 9h valmistautumista) saa todistuksen 1 op:n lisäsuorituksesta, joiden avulla aiempi koulutus täydentyy. Halutessaan opiskelija voi kerryttää opintopisteitä jopa 60 opintopisteeseen asti (jotkut jo valmistuneet ovat toivoneet tätä mahdollisuutta).

Työnohjauspäivät järjestetään kesäyliopiston tiloissa. Tällä hetkellä asiasta on sovittu sekä Tampereen että Turun Kesäyliopiston kanssa. Kuka tahansa minkä tahansa kesäyliopiston ryhmästä saa ilmoittautua mihin tahansa ryhmään. Yhteen päivään mahtuu 12 opiskelijaa. Hinta opiskelijalle on 186 €/koko päivä (sisältää alv 24%). Päiviin ilmoittaudutaan sitovasti suoraan kyseisen kesäyliopiston kautta.

Tässä on mainio mahdollisuus myös verkostoitua edelleen kollegoiden kanssa ja tulla päivittämään omaa osaamistaan, jos omasta valmistumisesta on jo kulunut aikaa. Kaikille lyhytterapeuteille suositellaan joka tapauksessa jatkuvaa työnohjausta, joten tämä on edullinen tapa hankkia sitä myös valmistumisen jälkeen.

Työnohjauspäivät Tampereella lukuvuoden 2019-2020 aikana:

Tampereella järjestettävät työnohjauspäivät: 21.11., 21.1., 23.3., 18.5. sekä 9.6.

Lisätiedot Turun kesäyliopistossa järjestettävistä työnohjauspäivistä löydät täältä.

 

Hinta

Työnohjauspäivän hinta on 186 €. Opiskelija ilmoittautuu haluamaansa työnohjauspäivään sähköisellä lomakkeella. Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Työnohjauspäivään ilmoittautuminen on sitova. Työnohjauspäivä voidaan järjestää, jos päivään ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Maksimiosallistujamäärä on 12.

 

Peruutusehdot

Mikäli koulutukseen osallistumista ei peruta kuukautta ennen kyseistä työnohjauspäivää,osallistujalta laskutetaan ja peritään koko kurssimaksu. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@tampereenkesayliopisto.fi.

 

Lisätiedot

Tampereen kesäyliopisto koulutussuunnittelija Anu Urhemaa, anu.urhemaa@tampereenkesayliopisto.fi, puh 040 706 560

ja koulutuksen johtaja  Sirkku Ruutu, sirkku.ruutu@siria.fi

  
Koulutuksen johtajana toimii PsM, KM, VET-psykoterapeutti, työnohjaaja, coach MCC, tietokirjailija Sirkku Ruutu
Paikkoja vapaana
21.11.2019 - 9.6.2020
Opintopisteet 45
Osallistumismaksu 186,00

Lue lisää