Markkinointi ja viestintä

Sosiaalinen media organisaation strategiaviestinnässä

Monissa organisaatioissa pohditaan, miten parhaiten voidaan vahvistaa luottamusta sidosryhmiin ajassa, jossa kaikki tuntuu olevan liikkeessä. Strategiaviestintä on syrjäyttänyt käsityksen viestinnästä suhdetoimintana. Strategiaviestintä toimii organisaation työkaluna, joka jalkauttaa ja tekee näkyväksi organisaation tahtotilaa sen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tänä päivänä jokainen organisaatio viestii monikanavaisesti.

Ajankohta ja paikka

Keskiviikko 22.4.2020 klo 9.00–16.30
Tampereen kesäyliopiston koulutustila Suvituuli, os. Yliopistonkatu 60 A, Tampere

Kohderyhmä

Sosiaalinen media organisaation strategiaviestinnässä -koulutuspäivä on suunnattu kaikille viestinnän kanssa työskenteleville ja viestinnästä kiinnostuneille sekä asiantuntijaviestintää harjoittaville ja erilaisissa esimiestehtävissä toimiville. Erityisesti koulutus sopii niille julkishallinnon organisaatioille, kuten kunnille sekä kunta- ja koulutusyhtymille, joille viestintä on lakisääteinen tehtävä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii organisaatioviestinnän asiantuntija, VTT ja KTM Maarit Pedak Helsingin yliopistosta. Hän on vetänyt useita some-työpajoja eri alojen organisaatiossa ja konsultoinut viestintäsuunnitelmien päivittämisessä digiaikaan.

Sisältö

Some-koulutuspäivän aikana perehdytään Twitterin ja Instagramin tarjoamiin mahdollisuuksiin monikanavaisen viestinnän ytimessä. Käytännönläheisessä työpajassa ratkaisemme niitä ajankohtaisia viestintätehtäviä, joita koulutuksen osallistujat työssään pohtivat. Koulutuspäivän jälkeen tunnet paremmin sosiaalisen median mahdollisuudet ja saat varmuutta toteuttaa strategiaviestintää omista lähtökohdistasi.

Koulutuspäivän sisältö:

1.    Johdanto sosiaalisen median viestintään
2.    Twitter-viestinnän keinot strategiaviestinnässä
3.    Instagramin tarjoamat keinot strategiaviestinnässä
4.    Miten parhaiten kannustaa työyhteisöä sosiaalisen median välineiden käytössä

Lisätiedot

Marja Hoivala, puh 040 761 5952, marja.hoivala(at)tampereenkesayliopisto.fi

 

Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

 

  
VTT, KTM Maarit Pedak
Paikkoja vapaana
22.4.2020 - 22.4.2020
Ilmoittautuminen alkaa
5.11.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
8.4.2020
Osallistumismaksu 205,00