Tampereen yliopiston opiskelijoille

Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelija: opiskele ruotsia maksutta kesällä 2022!

Kesällä 2022 Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelemaan maksutta Tampereen kesäyliopistossa Tampereen yliopiston opintovaatimusten mukaisella opintojaksolla Ruotsia työelämään LANG.RUO.001 (3 op).

 

Ilmoittautumisohjeet:

Jos opiskelet tutkinto-opiskelijana Tampereen yliopistossa, valitse ilmoittautumislomakkeella olevasi TAU:n tutkinto-opiskelija.

Täytä Lisätietoa järjestäjille -kenttään opiskelijanumerosi. Tarkistamme sen perusteella opinto-oikeutesi. Lähetä ilmoittautumisesi. Saat kesäyliopistolta lisätietoa opinnoista sähköpostitse n. 1 – 2 viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos ilmoittaudut opintojaksolle, muttet pystykään osallistumaan, otathan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon ennen opintojen alkua (toimisto[at]tampereenkesayliopisto.fi), jotta paikkasi voidaan luovuttaa toiselle opiskelijalle.

 

Ruotsin kielen opintojaksot:

Ruotsia työelämään, kurssi 2

 

HUOM! Ruotsia työelämään -kursseja on useita ja kaikki ovat samansisältöisiä. Osa kursseista on jo täynnä, joten ilmoittauduthan ensisijaisesti sellaiselle, jossa on tilaa. Voit myös ilmoittautua varasijalle. 

Ilmoittauduitko ja maksoit osallistumismaksun jo aiemmin?

Lähetä viesti Tampereen kesäyliopistolle: toimisto[at]tampereenkesayliopisto.fi. Sisällytä viestiin opintojakso, jolle olet ilmoittautunut, opiskelijanumerosi ja tilinumerosi. Tarkistamme opinto-oikeutesi ja palautamme maksusi sen jälkeen.

 

Kiinnostavatko sinua myös muut tarjolla olevat opinnot?

Tampereen yliopiston opiskelijat voivat osallistua kaikille Tampereen kesäyliopiston tarjonnassa oleville opintojaksoille. Edellä mainittua ruotsin opintojaksoa lukuunottamatta opinnot ovat maksullisia.