Koulutuksia osaajille monien mahdollisuuksien kesäyliopistossa

Meiltä löydät ajankohtaisia koulutuksia, joiden avulla pidät osaamisesi ajan tasalla alati muuttuvassa työelämässä.

Kesäyliopistossa voit opiskella ympäri vuoden, joustavasti työn ohella. Mahdollisuuksia on monia: voit valita lyhyitä täsmäkoulutuksia tai perehtyä tiettyyn aiheeseen syvemmin laajemmissa koulutuskokonaisuuksissa. Täydennyskoulutusten lisäksi voit suorittaa korkeakoulutasoisia opintoja meidän kauttamme. Tutustu moniin mahdollisuuksiin – ja kysy lisää!

 

Koulutustarjonta

Markkinoinnin ja viestinnän koulutukset

Markkinoinnin täydennyskoulutuksemme keskittyy digimarkkinointiin. Meiltä löydät mm. Google- ja somemarkkinoinnin täsmäkoulutuksia. Viestinnän työpajoissa pääset perehtymään mm. kirjalliseen viestintään. Tutustu vaihtuvaan tarjontaamme markkinointi- ja viestintä -koulutussivulla. 

Työyhteisöt, työhyvinvointi ja työelämätaidot

Koulutuksia, jotka liittyvät yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvointiin, johtamiseen ja asiantuntijatyöhön.

Uudenlaisia näkemyksia ja menetelmiä,esimerkiksi Business -terapeutti -koulutuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisen lyhytterapian välineitä johtamiseen ja henkilöstötyöhön.

Sosiaali- ja terveysala, kasvatus

Laaja-alaisia ja käytännönläheisiä koulutuksia, jotka on suunnattu ihmisläheisissä ammateissa toimiville henkilöille. Koulutusten tavoitteena on antaa tietoa ja menetelmiä erilaisissa toimintaympäristöissä hyödynnettäviksi.

 


Kieli ja kulttuuri & kielikurssit

Kielitaitoa tarvitaan työelämässä, ja sen avulla voit erottautua työnhaussa. Lisäksi kielten opiskelu kehittää opiskelutaitoja, ajattelua ja muistia.

 

Avoin yliopisto-opetus

Avoimen yliopisto-opetuksen alta löydät monia kiinnostavia työelämään soveltuvia opintoja niin yksittäisinä opintojaksoina kuin laajempina opintokokonaisuuksina. Tutustu esimerkiksi kauppatieteen (Vaasan yliopisto), palvelumuotoilun (Lapin yliopisto) tai viestinnän (Vaasan yliopisto) opintoihin.

Räätälöidyt koulutukset 

Vastaamme mielellämme erilaisten työyhteisöjen osaamisen kehittämistarpeisiin. Kesäyliopistolla on laaja kouluttajaverkosto, jota voimme

hyödyntää teidän henkilöstönne täsmäkouluttamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä meihin – ohjaamme asiassa eteenpäin!