Koulutuksia osaajille monien mahdollisuuksien kesäyliopistossa!

Tampereen kesäyliopisto järjestää monipuolisesti koulutuksia, joiden avulla eri alojen ammattilaiset voivat pitää osaamisensa ajan tasalla alati muuttuvassa työelämässä. Mahdollisuuksia on monia: tarjonnasta löytyy niin lyhyitä täsmäkoulutuksia kuin laajempia koulutuskokonaisuuksia, joissa aiheeseen perehdytään pintaa syvemmältä. Erilaisten täydennyskoulutusten lisäksi Tampereen kesäyliopistossa voi suorittaa avoimia korkeakouluopintoja koko Suomesta sekä kielikursseja useissa kielissä.

 

Kesäyliopistossa voi opiskella ympäri vuoden joustavasti työn ohella, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki aiemmasta koulutustausta riippumatta.

 

Mikäli tarjonnastamme ei löydy valmiina tarpeitanne vastaava koulutusta, voimme räätälöidä juuri teidän organisaatiollenne sopivan kokonaisuuden. Kysy lisää!

Koulutustarjonta

Ammatilliset täydennyskoulutukset

Työyhteisöt, työhyvinvointi ja johtaminen

Koulutuksia, jotka liittyvät yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvointiin, johtamiseen ja asiantuntijatyöhön.

Tutustu koulutuksiin

Markkinointi ja viestintä

Pääasiassa lyhyitä täsmäkoulutuksia, joissa kehitetään digimarkkinoinnin ja viestinnän osaamista eri kanavissa. Koulutusten aiheet vaihtelevat ajankohtaisten markkinoinnin ja viestinnän suuntausten mukaan. Koulutukset ovat työpajatyyppisiä, joten niissä päästään heti kokeilemaan opittuja asioita käytännössä.

Tutustu koulutuksiin

 

Sosiaali- ja terveysala sekä kasvatusala

Laaja-alaisia ja käytännönläheisiä koulutuksia, jotka on suunnattu ihmisläheisissä ammateissa työskenteleville. Koulutusten tavoitteena on antaa tietoa ja menetelmiä hyödynnettäväksi erilaisissa toimintaympäristöissä.

Tutustu sosiaali- ja terveysalan koulutuksiin

Tutustu kasvatusalan koulutuksiin

Kielet

Kielitaitoa tarvitaan työelämässä, ja sen avulla voit erottautua työnhaussa. Kielten opiskelu kehittää myös opiskelutaitoja, ajattelua ja muistia.

Runsas kielikurssitarjonta alkeista jatko-opintoihin ympäri vuoden!

Tutustu kielikursseihin

Avoimet yliopisto-opinnot

Avoimen yliopisto-opetuksen alta löydät monia kiinnostavia työelämään soveltuvia opintoja niin yksittäisinä opintojaksoina kuin laajempina opintokokonaisuuksina. Tutustu esimerkiksi kauppatieteen (Vaasan yliopisto), palvelumuotoilun (Lapin yliopisto) tai viestinnän (Vaasan yliopisto) opintoihin.

Tutustu avoimiin yliopisto-opintoihin

Räätälöidyt koulutukset

Vastaamme mielellämme erilaisten työyhteisöjen osaamisen kehittämistarpeisiin. Kesäyliopistolla on laaja kouluttajaverkosto, jota voimme hyödyntää teidän henkilöstönne täsmäkouluttamiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme teitä eteenpäin!

Mikko Mattila

Mikko Mattila

Projektipäällikkö

puh. 050 443 3878
mikko.mattila(at)tampereenkesayliopisto.fi