Yleisöluennot

PALVELUMUOTOILU: mitä, miksi, kenelle ja miten? Yleisöluento to 30.8.

Tämä kurssi on päättynyt

Palvelumuotoilusta puhutaan todella paljon juuri tällä hetkellä – eikä suotta. Työ, yhteiskunta ja talous muuttuvat kiihtyvällä tahdilla. Kuluttamisen painopisteen siirtyminen tavaroista palveluihin on nostanut palveluiden ja elämyksellisyyden tuottamisen merkityksen täysin uudelle tasolle. Palvelumuotoilu on palveluiden kehittämisen tehokkain menetelmä, joka vastaa erinomaisesti tämän aikakauden haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Maksuton yleisöluento

Mutta mitä on palvelumuotoilu? Tamperelaisen palvelumuotoilutoimisto KREAPAL Oy:n perustaja ja palvelumuotoilija Veikko Törrönen pitää aiheesta vuorovaikutteisen ja käytännönläheisen luennon to 30.8. klo 17–18.30. Luento pidetään Tampereen yliopiston päätalon luentosalissa D10A os. Kalevantie 4. Luentosali sijaitsee päätalon pohjakerroksessa. Luennolla saat vastauksen kysymyksiin: mitä, miksi, kenelle ja miten.

Voit tutustua sisältöön ennakoon lataamalla tämän oppaan. Voit kerätä kysymykset valmiiksi ja hakea vastaukset iltapäivän aikana tai tapahtuman jälkeen.

Luennoitsija

Veikko Törrönen on businessmuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka projekteissa painottuu vahvasti liiketoiminnallisesti mitattavissa oleva hyöty. Hän on johtanut lukuisia palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa.

Vahvan käytännön kokemuksen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa sekä businessmuotoilua TU Delft:issä. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka kanssa syntyy tulosta – rennossa hengessä.

Ilmoittautuminen

Yleisluennolle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Luento on maksuton.

  
Veikko Törrönen
Paikkoja vapaana
30.8.2018 - 30.8.2018
Ilmoittautuminen alkaa
17.5.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
29.8.2018
Osallistumismaksu 0,00

Lue lisää