Avoin yliopisto-opetusTutustumiskurssit

Hallinto-, kauppa- ja viestintätieteiden tutustumiskurssit

Tämä kurssi on päättynyt
Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

Tampereen kesäyliopisto tarjoaa yhteistyössä Vaasan yliopiston kanssa lukuvuonna 2019-2020 kaikille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan yliopiston eri oppiaineisiin ja yliopisto-opiskeluun.

 

Tutustumiskurssit tarjoavat nimensä mukaisesti mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan yliopiston hallintotieteiden, kauppatieteiden tai viestintätieteiden koulutuksiin. Kurssit on tarkoitettu erityisesti lukiolaisille jatko-opintojen suunnittelun tueksi, mutta kuka tahansa yliopisto-opiskelusta kiinnostunut voi osallistua maksutta kursseille.

 

Kurssit toteutetaan verkkokursseina Vaasan yliopiston Moodle-oppimisympäristössä ja mukaan voi ilmoittautua milloin vain lukuvuoden 2019-2020 aikana (Huom! Viimeinen ilmoittautumispäivä 29.4.2020). Kurssit ovat suoritettavissa omaan tahtiin 10.9.2019 - 15.5.2020. Kurssit ovat maksuttomia ja niitä voi suorittaa omaan tahtiin, itsenäisesti opiskellen ja samalla tutustua ko. alaan tarkemmin.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Tampereen kesäyliopiston nettisivuilla sähköisellä ilmoittautumislomakkeella kunkin kurssin omilta sivuilta. Katso tarkemmat tiedot linkeistä.

 

Kurssin suorittaminen

Ilmoittautumisen jälkeen saat noin viikon kuluessa vahvistuksen ilmoittautumisesta sekä ohjeet ILPA-ilmoittautumisesta Vaasan avoimeen yliopistoon ja Vaasan yliopiston käyttäjätunnuksen aktivoimisesta sekä Moodle-oppimisalustalle rekisteröitymisestä.

Tarkemmat ohjeet kurssien suorittamisesta löytyvät kunkin kurssin Moodle-alustalta.

Mikäli jatkat opintojasi Vaasan yliopistossa myöhemmin, suoritetut opintopisteet tunnustetaan osaksi vapaasti valittavia opintojasi. Oman lukiosi opinto-ohjaajalta voit tiedustella, miten saat suoritetut opinnot osaksi lukio-opintojasi.

Opintosuoritusotteen voi kurssin suorittamisen jälkeen pyytää Vaasan avoimesta yliopistosta.

Lisätiedot

Lisätietoja opinnoista saa koulutuspäällikkö Anu Urhemaalta p. 040 706 5606 ja koulutuskoordinaattori Vappu Saloselta p. 040 081 3717.

 

Ilmoittautumisen tilanne

Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

Kurssin ajankohta

10.9.2019 - 15.5.2020

Kurssimaksu

0€