Voimavarakeskeisen työnohjaajakoulutuksen (60 op) haku on käynnissä!

Voimavarakeskeisen työnohjaajakoulutuksen haku on käynnissä!

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus (60 op) tarjoaa osallistujille sekä teoreettiset että käytännön valmiudet toimia itsenäisinä työnohjaajina. Koulutus järjestetään yhteistyössä Dialogicin kanssa.  Haku opintoihin päättyy 1.5.2018. Koulutuksen johtajana toimii VET, sosiaalityöntekijä Pekka Holm.

Koulutus sopii kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä työyhteisön kehittämistehtävissä toimiville, joilla on vähintään opistotasoinen peruskoulutus ja omakohtaista kokemusta työnohjaukseen osallistumisesta. Osa koulutuksen käyneistä tekee työnohjausta oman työn ohella ja osa itsenäisinä ammatinharjoittajina.

 

Maksuton info/kyselytilaisuus 7.3.2018 klo 17.30-18.30

Koulutuksen johtaja Pekka Holm esittelee Voimavarakeskeistä työnohjaajakoulutusta. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää koulutukseen liittyviä kysymyksiä. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

 

Koulutuksen sisältö: 

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa osallistujille erinomaiset valmiudet toimia itsenäisinä työnohjaajina tai prosessikonsulttina. Koulutus täyttää Suomen Työnohjaajat ry:n kriteerit työnohjauskoulutukselle ja koulutuksen suorittaneet voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä.
Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa välineitä asiakastyöhön ja ihmisten sekä itsensä ohjaamiseen. Voimavarakeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa opiskellaan asiakkaita arvostavia dialogisia lähestymistapoja, jotka yhdistettynä reflektiivisiin prosesseihin tukevat työntekijöitä ja vahvistavat koko työyhteisön toimivuutta ja tavoitteellista työntekoa. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus parhaimmillaan inspiroivat ja energisoivat koulutukseen osallistuvien työtä sekä koko elämää. 

Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 1.5.2018 mennessä ja valintahaastattelu järjestetään Tampereen kesäyliopiston koulutustiloissa lauantaina 19.5.2018. Koulutus alkaa 4.-5.9.2018 ja kestää 2,5 vuotta. Koulutuksen hinta on 6800 €.