Avoin yliopisto-opetusKasvatustiede

Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op

Vastaava yliopisto – Yksikkö

Tampereen yliopisto – Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta

Aikataulu

Kasvatustieteiden perusopinnot järjestetään seuraavan kerran kesällä 2024 ja opinnot alkavat 27.5. opintojaksolla KAS.KAA.020

Sisältö

Kasvatustieteiden perusopinnoissa perehdytään kasvatuksen  historiallisiin, filosofisiin, sosiologisiin ja psykologisiin  lähtökohtiin sekä kasvatuksen ja koulutuksen kulttuurisiin ja  yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Perusopintojen keskeisiä aiheita ovat  ihmisen kehitys, oppiminen ja kasvatus sekä opetus, koulutus ja  kasvatustieteellinen asiantuntijuus elämänkulun eri vaiheissa.  Opinnoissa perehdytään kasvatustieteellisen tutkimuksen ja  tutkimusetiikan peruskysymyksiin.


Suoritustapa

Luentoja, pienryhmätyöskentelyä ja itsenäistä työskentelyä. Arviointi asteikolla 1-5.

Hintatiedot

Osallistumismaksu 480 €. Maksu sisältää Tampereen avoimen yliopiston rekisteröintimaksun.

Toisen asteen yhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin yliopisto-opintoihin ja korkeakoulujen opetussuunnitelmien mukaisiin kieliopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet täältä.


Toisen asteen opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opinto-ohjaajaan. Täytä ilmoittautumislomake (vihreä Ilmoittaudu-painike) yhdessä opinto-ohjaajasi kanssa käyttäen opinto-ohjaajalla olevaa koulukohtaista koodia. Jos oppilaitoksesi hyväksyy ilmoittautumisesi, saat maksuttoman opinto-oikeuden. Ellei ilmoittautumistasi hyväksytä, saat siitä tiedon sähköpostitse.



Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietona. Muutokset mahdollisia.

Opintopisteet

25

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

27.5.2024 - 31.12.2024

Ilmoittautuminen alkaa

22.2.2024

Ilmoittautuminen päättyy

30.5.2024

Kurssimaksu

480€