Positive Psychology Practitioner™ -koulutus verkossa (32 op) – Tampereen kesayliopisto

Kehitä ammatillista osaamistasiTyöelämä ja henkilökohtainen kehittyminen

Positive Psychology Practitioner™ -koulutus verkossa (32 op)

Tule suosittuun Positive Psychology Practitioner™ -koulutusohjelmaan!

2.9.2024 - 30.4.2025

Kuvaus

Mahtavia uutisia sinulle, joka haluat opiskella positiivista psykologiaa suomen kielellä! Kyseessä on Suomen laajin positiivisen psykologian koulutusohjelma, joka vastaa laajudeltaan 32 opintopisteen työmäärää. Koulutus pohjautuu positiivisen psykologian tieteeseen ja Joyllan kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin malliin eli Kukoistuksen kehykseen®. Kukoistuksen kehyksen osa-alueet ovat myönteisyys ja tunnetaidot, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja  elinvoimaisuus. Teorian rinnalla kulkee oma prosessisi, jossa pääset testaamaan koulutuksesta saamiasi työkaluja ja oppeja ensin itse. Teorian ohessa koulutus on siis käytännönläheistä. Opiskelijoiden mukaan tämä yhdistelmä on ollut yksi koulutuksen vahvuuksista. Verkkoversio sopii erityisesti sinulle, joka haluat käydä koulutuksen omaan tahtiin ja paikasta riippumatta.


Koulutus järjestetään yhteistyössä Joyllan kanssa. Oy Joylla Ab on Suomen johtava positiivisen psykologian koulutuspalveluiden tuottaja. Lisätietoa: http://www.joylla.com/positive-psychology-practitioner


Toteutustapa

Koulutus toteutetaan itsenäisenä opiskeluna verkossa. Kukin osa-alue koostuu muun muassa videoiduista luennoista, positiivisen psykologian harjoituksista, luentomateriaaleista, harjoituskirjasta, kirjallisuuteen tutustumisesta, pienryhmätyöskentelystä, verkkotapaamisista ja lopputyöstä. Koulutuksen opiskelukieli on suomi. Koulutus vastaa laajuudeltaan 32 opintopisteen työmäärää.

Verkkotyöpajat tässä koulutuksessa
Määrä: 14 verkkotyöpajaa
Viikonpäivä: keskiviikko
Kellonaika: voit valita 9-11 tai 18-20
Päivämäärät: 18.9., 25.9., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11., 8.1., 29.1., 12.2., 26.2., 12.3., 26.3., 2.4. ja 23.4.
Tallenne: kyllä, suosittelemme kuitenkin osallistumista


Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä. Koulutus soveltuu erityisen hyvin esimiehille, HR-ammattilaisille, valmentajille, opettajille, psykologeille sekä muille terveys-, kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaisille.

 

Tavoitteet

Saat koulutuksesta vankan tieteellisen taustan ja valmiudet positiivisen psykologian soveltamiseen yksityiselämässäsi ja työssäsi. Tämä osaaminen on tutkitusti merkittävä tuki elämään sisältyvässä jatkuvassa muutoksessa sekä isommissa muutosvaiheissa. Koulutus tähtää positiivisen psykologian tavoin kukoistukseen ja hyvään elämään.

Tarjoamme sinulle harjoitukset ja työkalut, joita voit käyttää valmennustyökaluina, opetuksessa ja henkilöstön kehittämisessä sekä tietysti oman hyvinvointisi edistämisessä ja ylläpitämisessä. Lisäksi olennainen tavoite on, että koulutus on jo sinällään hyvinvointia tuottava miellyttävä ja innostava kokemus.

 

Sisältö

Moduuli 1: Johdatus positiiviseen psykologiaan

- Positiivisen psykologian perusteet
- Hyvinvoinnin historia ja mallit
- Hyvinvoinnin määrittely ja mittaaminen
- Hyvinvointikyselyt
- Mikä tekee onnelliseksi?
- Positiivisen psykologian interventiot
- Onnellisuus ja positiivinen psykologia (vierasluento)

Moduuli 2: Myönteisyys

- Tunteet ja tunnetaidot
- Positiiviset tunteet
- Optimismi
- Tunteiden kirjo
- Kiitollisuuden harjoittaminen (vierasluento)

Moduuli 3: Uppoutuminen

- Tietoinen läsnäolo
- Flow
- Työn imu
- Vahvuudet voimavarana
- Miten löydät vahvuutesi?
- Vahvuuksien kehittäminen

Moduuli 4: Ihmissuhteet

- Johdanto ihmissuhteisiin
- Empatia
- Myötätunto ja myötäinto
- Ystävällisyys ja altruismi
- Rakkaus
- Rakkaus 2.0
- Vuorovaikutus
- Yhteistyö, anteeksianto ja luottamus

Moduuli 5: Merkitys

- Eudaimonia
- Merkitys
- Merkitys ja työ
- Uskonto ja henkisyys
- Miten lisätä merkitystä?
- Tarinat
- Transsendenssi
- Post-traumaattinen kasvu (vierasluento)

Moduuli 6: Aikaansaaminen

- Tahdonvoima ja motivaatio
- Tavoitteet
- Mindsetit
- Resilienssivalmennus (vierasluento)
- Resilienssi ja resilienssitaidot
- Sinnikkyys
- Itsemyötätunto

Moduuli 7: Elinvoimaisuus

- Kehon ja mielen yhteys
- Stressi
- Uni
- Liikkuminen
- Ravinto
- Nauru ja huumori
- Tavat
- Positiivinen terveys (vierasluento)
- Jooga (vierasluento)

Moduuli 8: Yhteenveto

- Opit ja oivallukset
- Hyvinvointikyselyjen täyttäminen uudestaan
- Miten tästä eteenpäin?

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Normaalihinta: 3860 €. Koulutus laskutetaan yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä. Kun ilmoittaudut, kirjoita Lisätietoa-kenttään maksavasi laskulla ja kun sivut ohjaavat sinut verkkomaksuun, voit sulkea selaimen. Ilmoittautumisesi tulee näin meille perille. 

Ensimmäinen erä laskutetaan syyskuussa opintojen alkaessa ja toinen erä tammikuussa. Neljässä erässä laskutetaan kahden kuukauden välein. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja 19.8.2024 jälkeen tulleista perumisista perimme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan ennen opintojen alkua osallistujalta peritään koko kurssimaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen info@joylla.com.


Palautteita aikaisemmista Positive Psychology Practitioner™ -verkkokoulutuksista

Näistä opinnoista tulee hyvälle tuulelle ja silti ne ovat samalla kovaa tutkimusdataa. Eri aiheista käsitellään aina hyödyt, mutta myös haitat. Näin opetus pysyy tasapainossa.

Harri Kankare, Työyhteisö- ja johdon valmentaja, Mehiläinen


PPP-opinnot ovat tuoneet työhöni paljon oivalluksia ja työkaluja, miten tukea tuottavaa ja hyvinvoivaa tiimi- ja organisaatiokulttuuria. Käytän usein tiimien ja yksilöiden ohjauksessa positiivisen psykologian näkökulmia ja Joyllan opintojen kautta tulleita konkreettisia työkaluja. Suosittelen koulutusta lämpimästi erityisesti esimiestyössä, johtamisen ja tiimien kanssa työskenteleville.

Katja Sauvola, Senior Manager, HR, UPM


Koulutus on ollut ihan yliveto ja se on ylittänyt omat odotukseni moninkertaisesti. Tämä on aidosti laadukas, oivaltava ja erinomaisesti toteutettu paketti, jota voin estoitta suositella oikeastaan kenelle tahansa, niin psykologian ammattilaisille kuin vähemmän psykologiaan perehtyneillekin.

Katarina Meskanen, psykologi, kouluttaja ja tietokirjailija


Koulutus antoi enemmän kuin osasin odottaakaan − teoriaa ja työkaluja omaan elämään ja kukoistukseen sekä paljon oppia töihin vietäväksi. Mahtavinta oli 18 vuoden valmentajauran jälkeen ymmärtää, että voin yhä oppia ja oivaltaa uusia asioita, joista on suuri hyöty valmennettavilleni.

Laura Braz, asiakaskohtaamisvalmentaja, DNA Oyj

 

Suosittelen koulutusta kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja saada iloa työhönsä!

Jussi Rättyä, Johtaja, käytetyt autot, Veho Oy Ab


Sain koulutuksen ansiosta uudelleen yhteyden itseeni. Vaikka olen edelleen suorittaja, olen nyt itsemyötätuntoisempi ja hellempi itseäni kohtaan. Se vapautti minussa paljon energiaa tehdä itselleni merkityksellisiä asioita.

—  Johanna Lehtinen, projektipäällikkö, Talentchain


Parasta koulutuksessa oli, että se laittoi minut tekemään muutoksia elämässä.

Juha Lantz, riippuvuusasiantuntija ja kouluttaja

 

PPP-koulutus mullisti tietyllä tavalla elämääni ja tapaani ajatella. Koulutus on heittämällä paras koulutus, johon olen tähän mennessä osallistunut.

Pia Tenlenius, Sourcing Manager, Neste Oyj


Olen tosi vaikuttunut siitä, miten helposti lähestyttävällä ja ymmärrettävällä tavalla koulutus on toteutettu. Iso suositus!

Jutta Larm, hyvinvointialan yrittäjä


PPP-koulutus oli minulle todella opettavainen ja antoisa matka itsetutkiskelun sekä omien ainutlaatuisten vahvuuksieni löytämiseen. Kukoistuksen kehys eli teoria hyvinvoinnista kulkee joka päivä mukanani työssäni esihenkilönä. Erityisen paljon arvostin koulutuksen kattavaa lähdekirjallisuuslistaa kirjoineen ja tutkimuksineen.

Tiina Mehto-Vaittinen, Instore Sales Manager, Lumene Oy


Koulutus oli ihana. Monesti kuuntelin luentoja ja muuta esimerkiksi juoksulenkeillä. Olette luoneet jotakin uutta ja ihanaa.

Karita Tykkä, hyvinvoinnin lähettiläs


Odotin, että saan Joyllan koulutuksesta kovaa tutkimustuloksin todistettua faktaa ja konkreettisia työkaluja esihenkilötyöhön vietäväksi. Näitä kaikkia sain – ja enemmänkin.

Satu Strömberg, lauluosaston päällikkö, Suomen kansallisooppera ja -baletti


Lyhyesti sanoen: laadukkain koulutus, missä olen ollut!

Mari Granholm, sosionomi, uraohjaaja, Resis Oy

Lisää asiakkaiden palautteita Joyllan blogissa täällä.

 

Kouluttajat

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, KTK, toiminut avustavana luennoitsijana (Applied Positive Psychology, University of East London), (netta(at)joylla.com tai 050 345 1045)

Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, DI (paulina(at)joylla.com tai 040 506 8762)

Lisäksi koulutuksessa vierailee myös muita luennoitsijoita.

 

Lisää koulutuksesta Joyllan sivuilla: http://www.joylla.com/positive-psychology-practitioner.

Lisätietoja Tampereen kesäyliopistosta: Sanna Hirvi, sanna.hirvi(at)tampereenkesayliopisto.fi, 044 901 8411 

Opintopisteet

32

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

2.9.2024 - 30.4.2025

Ilmoittautuminen alkaa

2.4.2024

Ilmoittautuminen päättyy

19.8.2024

Kurssimaksu

2895€

Ilmoittaudu