Avoin yliopisto-opetusVastuullisuus ja kestävä kehitys

Vastuullisuus ja kestävä kehitys työelämässä 15 op


Haluatko oppia ymmärtämään ja havainnoimaan organisaatioiden vastuullisuutta eri näkökulmista – tutkittuun tietoon nojaten?  Haluatko kasvattaa ja syventää asiantuntijuuttasi kestävän kehityksen kysymyksissä? Monitieteiset Vastuullisuus ja kestävä kehitys työelämässä -opinnot antavat eväitä vastuullisuuden ymmärtämiseen sekä organisaatioiden toiminnan arviointiin ja kehittämiseen. Ne ovat avoimet kaikille.

Vastaava yliopisto ja tiedekunta/yksikkö

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, monitieteinen opintokokonaisuus

Aikataulu

Opintokokonaisuus alkaa infotilaisuudella keskiviikkona 25.9.2024 klo 17.00-18.00. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin viikkoa ennen opintokokonaisuuden alkamista.

Opintokokonaisuus koostuu kuudesta opintojaksosta. Katso tarkemmat opintojaksokohtaiset aikataulut ylempänä olevista  “Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot” -linkeistä.

Kohderyhmä

Opintokokonaisuus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Sisältö

Vastuullisuusosaaminen ja ymmärrys kestävyysmurroksesta ovat tulevaisuuden työelämän perustaitoja. Kyky arvioida, soveltaa ja kehittää vastuullisuuden eri osa-alueita on tärkeää kaikille organisaatioille ja edellyttää monitieteistä näkökulmaa. Näistä opinnoista saat laajan ymmärryksen vastuullisesta liiketoiminnasta ja siitä, miksi sitä on tärkeää johtaa.

Vastuullisuuden teema on laaja ja sen eri osa-alueet kytkeytyvät tiiviisti toisiinsa. Jotta voimme vastata YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -tavoitteisiin, yhteistyöstä yli tieteenalojen tulee entistä tärkeämpää. Opiskelemalla vastuullisuutta monipuolisesti, ymmärrät erilaisia näkökulmia, ja osaat tulkita ja soveltaa tietoa erilaisiin tarpeisiin.

Suoritustapa

Opinnoissa on keskeistä oppilaitoksen oman tuutorin antama verkko-ohjaus ja Moodle-alueella olevat materiaalit. Useilla opintokokonaisuuden opintojaksoilla on lisäksi asiantuntijaluentoja, jotka ovat katsottavissa verkkotallenteina. Kahdella opintojaksolla on lisäksi reaaliaikaisia verkkoluentoja. Opiskelijat saavat käyttää Jyväskylän yliopiston kirjaston sähköisiä aineistoja.

Opintokokonaisuus koostuu kuudesta opintojaksosta. Katso tarkemmat opintojaksokohtaiset tiedot  “Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot” -linkeistä.

Ilmoittautuminen ja hintatiedot 

Opintokokonaisuuden hinta on 390 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna Tampereen kesäyliopistoon. 

Maksu sisältää Jyväskylän yliopiston perimän yliopistomaksun. Opintomaksu ei ole sidoksissa opintosuorituksiin, vaan se on maksu määräaikaisesta opinto-oikeudesta.

Lisätiedot 

Koulutuskoordinaattori Leena Leiniö-Rönkkö p. 0400152888

leena.leinio-ronkko@tampereenkesayliopisto.fi


Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opintopisteet

15

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

25.9.2024 - 31.7.2025

Ilmoittautuminen alkaa

26.5.2024

Ilmoittautuminen päättyy

11.9.2024

Kurssimaksu

390€

Ilmoittaudu