KieletEnglanti

Englannin keskeistä kielioppia ja kuuntelua verkossa (taso A2)

Ajankohta

Verkkokurssi 10.9.–2.12.2024

Ei työskentelyä viikolla 42.

Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi mukaan. Saat ohjeet alustalle kirjautumisesta kouluttajalta viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka kaipaavat englannin peruskieliopin kertausta. Taitotaso A2 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Sisältö

Englannin keskeistä kielioppia ja kuuntelua verkossa - kurssilla harjoittelet englannin kielen perusrakenteita, joiden avulla pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeämmin ja kehität peruskuuntelutaitoa.

Kurssin aiheet: 

  • - artikkeleiden käyttö
  • - ajan ja paikan prepositiot
  • - muodollinen subjekti
  • - pronominit
  • - genetiivi
  • - kaikki aikamuodot
  • - ehtoa ilmaisevat lauseet
  • - passiivi
  • - sanajärjestys 

Kurssi etenee viikottaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikottain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus Mozilla Firefox tai Microsoft Edge) ja perustaidot tietokoneen käytöstä ja kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi mukaan.

Kurssille osallistuvien nimi ja sähköpostiosoite luovutetaan kouluttajalle tunnuksen luomista varten. Kouluttaja lähettää verkkoympäristön käyttäjätunnuksen sähköpostitse viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Aikaisen ilmoittautujan etu

Saat aikaisen ilmoittautujan edun 10 euroa, kun ilmoittaudut syksyn 2024 kielikursseillemme 15.8.2024 mennessä ja maksat osallistumismaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Etu on huomioitu kurssin hinnassa. 16.8.2024 alkaen kurssin hinta on 100 euroa.

Lisätiedot

Tampereen kesäyliopiston toimisto

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opettaja

Maarit Pönkänen

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

10.9.2024 - 2.12.2024

Ilmoittautuminen alkaa

13.6.2024

Ilmoittautuminen päättyy

15.8.2024

Kurssimaksu

90€

Ilmoittaudu