KieletEnglanti

Practise Business English Speaking and Listening Online (taso B1-B2)

Ajankohta

Verkkokurssi 17.9.–9.12.2024

Ei työskentelyä viikolla 42.

Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi mukaan.

Saat tarkemmat ohjeet verkkoalustalle kirjautumisesta sähköpostitse kouluttajalta viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat harjoitella työelämän kielenkäyttötilanteita. Taitotaso B1–B2 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Sisältö

Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin ja teet aiheisiin liittyviä kuunteluharjoituksia sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. 

Aiheina käsitellään:

  • - yritysesittely
  • - työpaikkahaastattelu
  • - kokous- ja neuvottelutilanteet
  • - asiakaspalvelu puhelimessa
  • - puheen pitäminen
  • - small talkin käyttö asiakastilanteissa

Kurssi etenee viikottaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikottain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee internet-yhteyden, selaimen (suositus Mozilla Firefox), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä ja kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi mukaan.

Kurssille osallistuvien nimi ja sähköpostiosoite luovutetaan kouluttajalle tunnuksen luomista varten. Kouluttaja lähettää verkkoympäristön käyttäjätunnuksen sähköpostitse viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Aikaisen ilmoittautujan etu

Saat aikaisen ilmoittautujan edun 10 euroa, kun ilmoittaudut syyslukukauden kielikursseillemme 15.8.2024 mennessä ja maksat osallistumismaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Etu on huomioitu kurssin hinnassa. 16.8.2024 alkaen kurssin hinta on 100 euroa.

Lisätiedot

Tampereen kesäyliopiston toimisto

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opettaja

Maarit Pönkänen

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

17.9.2024 - 9.12.2024

Ilmoittautuminen alkaa

13.6.2024

Ilmoittautuminen päättyy

15.8.2024

Kurssimaksu

90€

Ilmoittaudu