KieletKorea

Korean jatkokurssi 1 (etäopetus)

Laajuus

3 op

Vastaava yliopisto ja tiedekunta/yksikkö

Helsingin yliopisto - Kielikeskus

Ajankohta

Verkkokurssi 20.9.–4.12.2024 seuraavasti:

20.9.–18.10.2024 tiistaisin ja perjantaisin klo 16.30–18.00
tauko viikolla 43
30.10.–4.12.2024 keskiviikkoisin klo 16.30–19.00

Edeltävät opinnot

Korean alkeiskurssi 2 tai vastaavat tiedot. Lähtötaso A1.

Tavoitteet

Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso A1

Kurssin suoritettuaan opiskelija

  • - osaa kuvailla paikkoja, esineitä ja henkilöitä
  • - keskustella kokemuksista
  • - käyttää keskeisiä ostoksilla käymiseen liittyviä fraaseja ja ilmaisuja
  • - tilata kahvilassa ja ravintolassa

Sisältö

Kurssin aiheita ovat mm. matkakokemukset, ostoksilla käyminen ja kahvilassa tilaaminen. Kurssilla opitaan noin 150 uutta sanaa (edeltävien kurssien n. 300 sanan lisäksi). Tunneilla tehdään etenkin puheharjoituksia, mutta kurssilla harjoitellaan myös lukemista, kuuntelua ja kirjoittamista.

Oppimateriaali

Korea alku! Korean perusteet, Hawoo Publishing Inc. 2022: Luku 3 keskustelut 2–3 ja Luku 4 keskustelut 1–2.

Suoritustapa

Kurssiin sisältyy 39 tuntia opetusta ja vähintään 42 tuntia itsenäistä työskentelyä. Kurssin suorittamisen edellytyksenä on säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen opetukseen sekä annettujen tehtävien tekeminen määräajassa.

Opintojakson suorittamiseksi opiskelijan tulee osallistua vähintään 75 %:iin opetustunneista ja suorittaa sovitut tehtävät määräajassa.

Arviointi perustuu kurssin kotitehtäviin, jotka opettaja arvioi. Kaikki tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti. Kurssilla käytetään myös itsearviointia.

Opintosuoritus arvostellaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Ilmoittautuminen ja hintatiedot

Opintojakson normaalihinta on 155 €. Se maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu sisältää Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston maksun (30 €), joka oikeuttaa opinto-oikeuden ja suoritusmerkinnän saamiseen. Kurssimaksu ei ole sidoksissa opintosuorituksiin, vaan se on maksu määräaikaisesta ja rajatusta opinto-oikeudesta.

HUOM! Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen: sen lisäksi, että opiskelija ilmoittautuu Tampereen  kesäyliopistoon, tulee hänen ilmoittautua myös Helsingin yliopiston Avoimeen yliopistoon. Ohjeet Avoimeen yliopistoon ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostitse ennen opintojakson alkua.

Toisen asteen opiskelijoiden ilmoittautuminen 

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Pirkanmaan toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin  korkeakouluopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet täältä.

Ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opinto-ohjaajaan. Täytä ilmoittautumislomake (vihreä Ilmoittaudu-painike) yhdessä opinto-ohjaajasi kanssa käyttäen opinto-ohjaajalla olevaa koulukohtaista     koodia. Jos oppilaitoksesi hyväksyy ilmoittautumisesi, saat maksuttoman opinto-oikeuden. Ellei ilmoittautumistasi hyväksytä, saat siitä tiedon sähköpostitse.

Aikaisen ilmoittautujan etu

Saat aikaisen ilmoittautujan edun 10 euroa, kun ilmoittaudut syyslukukauden kielikursseillemme 15.8.2024 mennessä ja maksat osallistumismaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Etu on huomioitu kurssin hinnassa. 16.8.2024 alkaen kurssin hinta on 155 euroa.

Katso myös

Kurssin suoritettuasi voit jatkaa korean opiskelua tammikuussa Korean jatkokurssilla 2. Tarkemmat tiedot kevätlukukauden kursseista julkaistaan loppuvuodesta nettisivuillamme.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opettaja

Maija Marjala

Opintopisteet

3

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

20.9.2024 - 4.12.2024

Ilmoittautuminen alkaa

16.6.2024

Ilmoittautuminen päättyy

15.8.2024

Kurssimaksu

145€

Ilmoittaudu